Ние я харесваме, защото и косата и гърдите й са истински - от началото, та до сега. Но малко ретроспекция в снимки ще ви покаже как Райна - пилето на поп-фолка изглеждаше, когато "Пайнер" забеляза потенциала й.


Митко - Пайнера винаги е имал набито око за певиците си. И така малко по малко Райна от кокошка заприлича на пиле - спретнато и с напета походка.


Разбира се, че Райнето още не се бе превърнала в лебеда, който сега виждаме на екрана на телевизия "Планета", но трябваше малко време за трансформацията на една истинска Пепеляшка. Първата крачка бе да оскубят буйните вежди, които криеха красивите й очи, а втора крачка към промяната бе гримьорите да спрат да рисуват извън човката на пилето. 


За рекламите на обувки, които правеше в началото на кариерата си Райна не спечели много, макар че я мажеха с розов грим и обуваше цикламени чорапи. За това пайнерката реши, че е време да си намери гадже, което да й прави по-добър пиар, от кожените изделия. Тя казва, че са се запознали по телефона в ефира на радио "Сигнал +". А дали е така, кой ли може да каже...


Той има кариера, хубава кола, парички и е спортист... Какво повече може да заплени една певица?!


Тя още му се дърпа за сватбата, но слага венчилото за фотосесии, които ще напълнят бъдещия семеен фонд. Факт е, че Райна и Константин са една от най-обичаните звездни двойки в България. Съвместните им изпълнения на музикалната сцена са повече от успешни, но дали така стоят нещата в личния им живот можем само да гадаем. 

Участието на влюбените гълъбчета в къщата на "VIP Brother" им донесе освен голямата парична награда, множество скандали пред очите на хиляди зрители.

Райна доста често се скарваше с Коцето, но тя обясни, че макар и да е пред камери толкова често, все пак напрежението е било много голямо! "Скандалите с Константин всъщност не са нищо особено, а просто бях подвластна на отрицателните емоции, които ме засипваха в къщата".

С малко нормални разговори и повече компромиси макар и по телефона, Райна и Константи са заедно въпреки всички перипети, през които минаха, въпреки истеричните кризи, дължащите се на македонската кръв на певицата. 

Следващата стъпка в кариерата на Райна бе изцяло продиктувана от мераците на Коцето да се изфука колко съблазнителна и сексапилна жена спи в леглото му... Е, ако бъдем честни и сумата която FHM платиха на пайнерката, за да покаже, че и малките гърди изпълват с желание мъжката част, не е никак малка. Резултатът обаче си заслужаваше да се разгърне на страниците на култовото списание. 

 
Гореща, страстна и очарователна... Райна за поредна година е на Турнето на "Пайнер" и омайва с гласа си феновете. А когато обиколката на пеещите порно-звезди приключи, на Райна й предстои да се запише в Нов Български Университет, където възнамерява да учи Психология.