След като стана хит в Румъния, родната фолк звезда Диана ще пусне и на българския музикален пазар дуетния хит с баба си Анисия "Додъ, Додъ".
Историята на песента е повече от интересна. Гласът на възрастната жена е записан само 6 дни преди смъртта й. Прочутата й внучка я води в студиото на видинското радио "Ведерник", където известната народна певица пее повече от два часа стари румънски фолклорни песни. След кончината на Анисия Диана започна да дава живот на тези записи, които един ден смята да събере в албум.
Видинчанката ангажира композитора Пламен Велинов, който да направи модерни аранжименти на народните композиции и в тях да бъде вграден автентичния глас на Анисия. След първото самостоятелното парче на бабата "Мамъ, мамъ", Диана си направи експеримент за един виртуален дует между тях двете. В професионално студио тя записа своите партии, коитоerogance.eu се миксираха с тези на баба й в записа на "Додъ, Додъ". Солото на тромпета е на Гъмзата от "Ку-ку бенд". Първоначално Диана разпространи песента единствено в румънските радиостанции, тъй като тя е изцяло на техния език. Окрилена от успеха на уникалния дует обаче, тя реши да не лишава почитателите си в България от хитовата песен и ще я завърти и в родния ефир.