Още една престижна титла и нова корона за младата и вече силно прогресираща Денис Димитрова.Тя спечели Miss Belleza Senior-Teen Internacional на световния конкурс за красота в Доминиканската република.

Плюс това, тя взе още призове - за най-хубаво тяло и космополитна личност. Денис разказва, че журито я попитало какво мисли за расизма, а тя отговорила, че не е честно хората да се разделят по цвета на кожата. Това я извело пред конкурентките от САЩ и Пуерто Рико.

Към златната корона с 200 камъка Сваровски Мини Мис Вселена 2007 и настояща Miss Belleza Senior-Teen Internacional Денис получила от собственика на конкурса Хасол Кабрал златни накити, маркова козметика на Диор и Шанел.

Журито на конкурса обърна голямо внимание на бука й със снимки и публикаци, много от които от НТ. До финала достигнаха 22 момичета от цял свят и тя е много развълнувана, че победи. Взеха й доста интервюта за медиите в Доминикана, дори се наложи да удължи престоя си, за да не огорчи някои, като им откаже.

Финалът се състоя в 3 тура: карнавален костюм (нейният бе на Екатерина Велика), бански от "Спорт Line" в зелено, целият с камъни Сваровски, и официална рокля на Поля Миланова.

Денис вече може да се похвали, че е национален директор за конкурсите в категория "тийн" за България. Лично собственикът на конкурса мистър Кабрал я удостои с тази чест и каза, че тя е една от най-компетентните и организирани участнички. Все пак преди 2 години спечели конкурс пак в Доминикана.

Мая Тадвадзе (собственик на Мини Мис Вселена - титла, която Денис вече притежава) по време на конкурса й дава ценни съвети за перфектното й представяне.

Веднага я атакуваха от разни агенции, за да се явява на техни конкурси по света, но мистър Кабрал не позволи на никoго да се доближава до нея. Имаше участнички от Япония, Южна Африка, Америка, Пуерто Рико, Венецуела, Русия, Казахстан и много други.

Младата, талантлива и очарователна миска се завърна този четвъртък от доста успешното й представяне в Доминикана и в най-скоро време й предстоят благотворителни прояви на родна земя.