На скоро Зара си призна искрено, че е лягала под хирургическия нож, за да си шлифова нослето, че има корекции на горни 6 зъба и е инжектирала хиалуронова киселина в устните си.

Нослето на брадърката беше доста по-месесто и топчесто, но вижте я сега - истинска звезда! Забелязахме промени още по скулите и брадичката, но може би те са в резултат на подходящо подбран грим. Ние не даваме присъдата "опериран", вие сами преценете. А за да отсъдите справедливо, ще ви помогнем с малко снимков материал. 

ПРЕДИ

СЕГА

Зара определено е започнала да ходи на фитнес. Коремчето, което провисваше до преди месеци, сега е плоско и стегнато. Браво на Зара! "Здрав дух в здраво тяло!", са казали хората.

 ПРЕДИ

СЕГА

Бившата ТВ водеща държала да подчертае, че тези промени са правени преди да се запознае с настоящото си гадже Христо Сираков и съвсем не са по негово настояване, както твърдеше мълвата. Брадърката отрече с Христо да работят за бебе, но призна, че той е мъжът на живота й. 
Надарената по рождение Зара се закле, че не си е правила операция и на гърдите, тъй като те били хубави и така. Просто качила няколко килограма, защото Г-н "100те манекенки" я глези все в изискани ресторанти и от хапването, излишните грамажи се лепнали на бюста й. Брюнетката обмисляла завръщането си в телевизията, но се притеснявала, че имиджът, който си е създала в "Ало, Къщата", е несериозен и трудно ще си намери работа като професионалист. Тя е измислила ново шоу с много модерното име "Профайлър", в което ще се правят подробни психологически профили на звездите. 

Очаквайте следващия път в "Пепеляшки" Емилия!