Над шест хиляди мераклии са се записали за участие в кастинга на "Мюзик айдъл". Записванията за бъдещи звезди ще продължат до 20 януари, като тази година броят на престрашилите се представители на силния пол е нараснал двойно. Много от участниците са заявили, че ще участват в кастинга най-вече за да се срещнат на живо с Фънки.

Други пък са убедени, че ще шашнат журито с певческите си и артистични способности. С изключително задоволство талантите коментират повторното участие на Дони като член на журито. Голяма част от тях смятат, че с положителните си коментари в първото издание на шоуто и с перфектния си подбор на задачи за идолите в "Мюзик айдъл 2" Дони е успял да ги мотивира да се включат в надпреварата.

Самият Дони миналата година отпразнува 20 години на сцена, 20 хит сингъла, 20 награди за музика, както и над 3000 изнесени концерта. Вчера пък повод за празнуване имаше друг член на журито - фолкпевицата Мария. Заради ангажиментите си към шоуто обаче, тя се ограничи само със скромно тържество сред най-близките си в столичен хотел.