Напоследък в светските среди стана страшно популярно да си бисексуален, затова и изготвихме списък на най-секси бисексуалните мацки в Холивуд.

Първа в списъка ни е Меган Фокс. Изкусителната красавица сподели наскоро пред сп. „Esquire” – „Мисля, че хората се раждат бисексуални. Никога не съм се съмнявала в това, че съм бисексуална”. Въпреки че по-късно звездата се отрече от думите си, съмненията все пак останаха.

Втора се нарежда вокалистката на „Блек Айд Пийс” – Фърги, със следното изказване: „Мисля, че жените са красиви. Винаги много съм се забавлявала с тях и никога не ме е било срам от това. Проблемът е в това, че съм влюбена в един щедро надарен мъж”.

На трето място е един от любимите ни персонажи – Лейди ГаГа, която твърди „фактът, че харесвам жени, силно притеснява мъжете. Кара ги да се чувстват дискомфортно. „Не искам да правим тройка, ти си ми достатъчна” ми казват те.

Анджелина Джоли, разбира се, също може да се похвали с подобни изказвания: „Аз съм човек със силно изразена сексуалност. Ако се влюбя утре в жена, със сигурност няма да се притесня да я целувам и докосвам по онзи начин”.