Откакто е започнал новия сезон на Hell's Kitchen, кулинарният аз не спира да показва колко много обича представителите на чалгата. Това е твърде очевидно, особено от отношението му към участничката в Звездния отбор - Роксана.

"Омагьосваща си!", обърна се към ромската перла шеф Ангелов в последното издание на кулинарното риалити, забил поглед в очите й. Но това далеч не е единствената им засвидетелствена обич. Иначе строгият шеф показва афинитета си към Рокси почти във всяко предаване. Ангелов или я хвали, изътквайки красотата й, или пък прави жестове като целува ръцете й и челото й. Да не гооврим, че не си е позволявал да я навиква, както прави с останалите участници в другите отбори, въпреки че е имала доста кулинарни грешки в състезанията.

Виктор Ангелов е първа писта на масите с гостите щом там се намира фолк представителка. Помним как при гостуването на Емануела, двамата си направиха селфи и се заканиха да съберат петцифрено число от лайкове. Още тогава се видя специалното му отношение към представителката на лекия жанр. Това се повтори и при гощаването на Диона в следващ епизод на Hell's Kitchen.