Часове преди да видим как ще изненада гостите си тази вечер, той реши да напомни за световната си известност с пост във Фейсбук, на който показва две свои снимки с Парис Джексън и Майкъл Стайп, солист на R.E.M. И двамата го поздравяват за музиката, която прави и затова Димчев недоумява как зрителите на кулинарното предаване се чудят "какво е тва нещо с татуираната глава!"

"Тва нещо е българска артистка и певица, която има свойството да впечатлява световни звезди! Думите на Дейвид Линч или на Ню Йорк Таймс за мен си ги намерете в Гугъл!!", обяснява Иво. В серия от коментари за предаването аритстката и певица продължи да мънка както срещу предаването, така и срещу участниците в него.

"Днес монтажа ми хареса повече. Имаше повече баланс между готвенето и интеракцията с гостите. Но осветлението не е ок.... и на коментарите всички изглеждаме, като че сме на плажа и сме се намазали със слънцезащитен крем!! Не разбирам, защо Сашо иска да съм "по- мачо" в коментарите, пък така мило и с любов ми говори в женски род! Това са двойни стандарти!! Не мога да разбера харесва ли ме или не ме харесва!! Тотално и тенденциозно отказва да дискутира темите, които предлагам! Въобще голяма трудност срещам да ги накарам да говорят за нещо отвъд храна и баналности!!" Димчев отиде и по-далеч и се зарече да си направи собствено предаване:

"Не проумявам защо в Черешката се отделя толкова много телевизионно време на това как някой ръси с магданоз една салата, маже с масло парче месо, реже домат или пазарува вино при положение, че имаш на една маса хора с толкова различни гледни точки към живота и света! Жалко, че за авторите на Черешката рязането на домат са намерили за по- интересно от безумните диалози на участниците и интеракцията между гостите и домакина! Защо свръх баналното има предимство пред неочакваното, забавното, пикантното? Надявам се тази вечер на вечерята във Филипа малко по-интересни неща да са подбрали при монтажа! Абе …Май ще си правя собствено предаване… На там вървят нещата! И там ще се говори САМО с пълна уста!! И ще се говори само за секс, изкуство и айде от мен да мине и за медицина!", написа преди дни в социалките Иво, който явно спира с готварските формати.