Решението му тя да бъде участникът, който има шанс да си тръгне от Кухнята на Ада, шокира всички готвачи. Шеф Ангелов обаче не беше готов да се раздели с нея и поздрави двата отбора за първата успешно завършена вечерна резервация. Въпреки успеха на Червените и Сините, изцяло мъжкият отбор успя по-бързо да издаде поръчките си под лидерството на бившия футболист Славейко.

Никол беше лидер на червената кухня и след неуспеха срещу Сините, тя трябваше да посочи още двама от съотборниците си, които да бъдат номинирани за изгонване. Тя избра новобранката в кухнята - брокерката Симона и опитната кулинарка Михаела. Следващата седмица в Кухнята на Ада ще има извънредна ситуация.

В центъра на всичко ще се окажат футболният запалянко Нинов и любимият на Симона - Димитър. Звездите пък ще се впуснат в забавна игра, в която на сляпо ще трябва да познават какво има в кутии, пълни с изненади. Страхът от неизвестно ще изправи час то тях на нокти и ще доведе до много забавни моменти с Изи, Гатьо, Бони и останалите звезди.