Секунди преди да започне финалният дуел, Краси обяви, че в него ще се състезават Мила и Валери. Само че на паркета бяха останали Мила и Емрах. На забележката на другата водеща Алекс Раева, че пак не е разбрал, Краси направо се защити: "Казаха ми го в слушалката". В слушалката говори само продуцентът-тоест главният редактор на предаването, чиито първоначален замисъл е бил за оставане да се борят гаджето на Мария Бакалова и щерката на Ваня Щерева.

После обаче добре е преценил, че повече есемеси, съотвено пари ще донесе Емрах, които има зад себе си много по-голяма маса почитатели от Валери, които масово ще започнат да гласуват, за да остане синът на Тони Стораро. Решение кой да се оттегли и кой да продължи взимат само зрителите, не и журито, а те го изразяват с есемеси. А печалбата е по-важно от всичко.

Hotnews.bg трябва да предупреди Валери, че явно той ще е следващият на дуел за оставане. Вчера певицата Мила Роберт и Кристиан си тръгнаха от надпреварата, след като се изправиха пряко срещу певеца Емрах Стораро и Веси. За да защитят мястото си в Dancing Stars те изпълниха танц по свой избор и оставиха развръзката в ръцете на зрителите. Мила прие решението им с широка усмивка и показа какво означава да бъдеш дама на дансинга. Певицата си тръгна с достойнство и с една голяма награда - искреното й приятелство с професионалния танцьор Кристиан. „Той е баща на новородено дете, но в шоуто беше баща и за мен“, каза развълнувано момичето, което над месец искрено се забавляваше на паркета и никога не се оплака от умора и контузии.