Напук на подигравките, с които се сблъска, тя води доста охолен живот. Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София, пише „Галерия“. Комплексът е изграден от малки 4-етажни блокчета, има и басейн. Отзивите за него във форуми като БГ мама обаче не са особено ласкави. Жилищните кооперации били на гъсто, а лятото край басейна се заформял обществен плаж, но без билетчета.

JUHotae.md.jpg

Въпреки това Асенова не възнамерява да сменя местоживеенето си, освен ако не срещне сериозен мъж за женене, коментирала е тя пред свои близки. Чувствала се добре там, защото жилището й е перфектно за сам човек или двойка, но към момента смуглата фурия от риалитито на Би Ти Ви е необвързана.

Една от най-коментираните теми около нея е произходът й. След като имаше сериозни пререкания с друга от участничките - танцьорката и модел Tea. Блондинката, която вече напусна шоуто, беше единствената от къщата на „Ергенът“, която изказа на всеослушание подозренията си за това, че Цър-Пър има ромска жилка. Самата Виктория заяви, че загарът на кожата й по-скоро се дължи на това, че посещава редовно солариума и ползва повече бронзант и почернява по-бързо. „Чистокръвна българка съм! На 100 процента мога да кажа, че аз, роднините ми, майка ми и баща ми не сме роми, нямаме такава жилка. Не смятам, че хората трябва да се определяме на етническа основа“, добави още претендентката за сърцето на Алек.

JUHxY9s.md.jpg

Покрай тази интрига се завъртя и друга. Според някои момичето е осиновено, но това си остава инсинуация, защото в социалните мрежи изскочи семейна снимка, която е безспорно доказателство, че момичето е родна дъщеря. На фотото Вики е застанала до майка си. Потребители на социалните мрежи веднага забелязаха приликата между тях.

Според запознати родителите на брюнетката са изключително интелигентни хора, с много тежки връзки в спортните среди. От доста време са в организационния екип на „футболист на годината“ и са много уважавана фамилия.Именно и чрез техните протекции г-ца Асенова работеше до скоро като спортен мениджър в БфС, но сега при смяната на ръководството беше съкратена. Това, че е закърмена с футбола, оказва голямо влияние в живота й.