Измина почти година от публичния резил, а изпълнителката сякаш не може да се раздели с критиките и хейта. След като наскоро обяви завръщането си на сцената, заваляха усмиващи я коменатри. Възмутените от наглостта й да кара пияна преди месеци, директно й зададоха въпроса: "С кола ли ще дойде?" за предстоящото участие, явно притеснени, че може отново да е пияна. Други пък директно й вдигнаха тост с "Наздраве!"

Jr5QCBt.md.png

След като певицата сгафи преди месеци, много нейни популярни колеги като Мария Илиева например я поощриха, като изявиха съпричастност със случилото й се. Тогава масово й пишеха открито в социалната мрежа: "Бубе, с тебе сме!" Тази "крилата" фраза стана слогон и на предстоящото й участие в София, но в този случай с подигравателен ефект. "18+ ли е събитието?" и "Съвзе ли се?", попитаха още Бубето (така наричат изпълинтелката само най-близките й).

Jr5ZIP1.md.png

В анонса за предстоящото събитие на дъщерята на Анета Сотирова, се заявява, че "музиката на Белослава е емблематична с красотата, нежността и отношението към детайла вече 25 години". В проекта, който ще отвори вратите към личната ѝ улица , озаглавена с рождената ѝ година 74. "Там ще се срещнете с едни от най-любимите и познати песни на Белослава, най-новият сингъл “Душата ми”, както и за първи път ще чуете световни класики изпълнени от нея", изтъква се още в пресрелийза. На сцената до нея ще е вечният й дружар Живко Петров, с който тази година правят 25 години творческа дейност заедно. Както и Димитър Семов - барабани, Димитър Карамфилов - контрабас и Младен Димитров ( Mr. Moon) програминг и перкусий.

Припомняме ви, че певицата Белослава сключи споразумение с прокуратурата за наказание от 4 месеца затвор условно с 3 години изпитателен срок след като през лятото на 2023 г. беше спряна да шофира в София след употреба на алкохол. Шофьорската ѝ книжка бе отнета за 6 месеца и трябваше да плати глоба от 150 лв. Споразумението беше одобрено от Софийския районен съд и влезе в сила. Решението е от края на септември, но стана известно едва през януари 2024 г. 49-годишната певица беше задържана през нощта на 11 юли 2023 г. в VI Районно полицейско управление. Тя бе спряна от патрул на бул. "Ал. Пушкин", малко преди кв. "Княжево". Певицата е излязла от денонощен магазин, а полицейските служители тръгнали след нея, като малко след това я спрели.

Денят, в който се случва инцидента, Белослава празнува рождения си ден. Тестът с дрегер отчита 1.25 промила, а Бубето отказа да даде кръвна проба. При това положение се взимат показанията на дрегера и случаят се докладва на районната прокуратура, тъй като при съдържание на алкохол в кръвта над 1.2 промила по закон се носи наказателна отговорност. Повдигането на обвинението се забави, защото е трябвало да бъдат събрани документи, свързани с дрегера - за калибровката му и т.н.

Jr5DZcF.md.jpg