Днес ви представяме втора част на историята за холивудските звезди, които са признали публично, че харесват и мъже, и жени.

Луси Лиу: “Хората искат да слагат етикети на другите. Понякога просто се влюбваш в някого и не мислиш за това от какъв пол е. Мисля, че ако някога се влюбя в жена, всички ще направят голяма работа от това. Но ако се влюбя в мъж, на никой не му пука”.

Дрю Баримор: „Винаги съм се смятала за бисексуална. Мисля, че две жени заедно са също толкова красиви, колкото и мъж и жена заедно”

Кристина Агилера: „За мен е по-възбуждащо да гледам жени, отколкото мъже. Съжалявам, но аз обожавам да експериментирам със сексуалността си. Ако това означава да съм с жена, нега бъде така. Това с Мадона беше еднократно, но е хубаво да целуваш момичета – приятно и меко. Аз щях да целуна и Бритни, но тя не пожела”.



Нели Фуртадо: „В момента чета една книга за китайската медицина, в която се твърди, че хората по природа са бисексуални, като по този начин балансират енергията си. В себе си ние събираме както мъжка, така и женска енергия. Вярвам в изказването на Кърт Кобейн, че в крайна сметка всички са гейове. Всеки трябва да има свободата да експериментира.”

Лили Алън – „Доста често имам мокри сънища с жени”

Тила Текила – „Винаги съм знаела, че съм бисексуална. До 15-годишна възраст не се бях целувала с мъже, а много преди това съм била с жени”.