Любовта й към лукса обаче, си има солидно обяснение и в този случай поговорката, че крушката си има и опашка, важи с пълна сила. Блондинката бе обвинена, че твърде много парадира с любовта си към луксозния начин на живот, но това е така, защото винаги е разчитала на богати гаджета, не на денонощен неуморен труд, както самата тя се опитва да обясни в шоуто.

Неслучайно Маги е свикнала на скъпи дрехи, бижута и екскурзии. И не, не е работила неуморно и денонощно, за да си позволи подобен начин на живот. Просто е имала богато гадже. Наскоро блондинката се похвали в шоуто пред останалите участнички, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Тази работа обаче й е уредена от бившия й приятел. А той, както става ясно, не е кой да е, а бившият годеник на фолкпевицата Анелия - бизнесменът Любомир Захаринов, пише Блиц.

Анелия и Любомир Захаринов се готвеха за семейство.

Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до съвсем скоро топлеше леглото на фолкпевицата Анелия, с която изглеждаха лудо влюбени, но приказката им приключи много бързо.Изглежда по времето, когато Маги е била със Захаринов, е била лудо влюбена не само в него, но и в парите му, като даже си е направила и специална татуировка с името му.Според запознати към днешна дата към името "Любо" е добавена една буквичка и станало "Любов", за да не смущава бъдещите си ухажори.