Безспорната фаворитка в „Пайнер" през последната година е Преслава. Нейното истинско име е Петя и е родом от Добрич. 

В началото на своята кариера Преслава и нейните стилисти от „Пайнер" се чудеха какъв цвят да боядисат косата на певицата и какъв имидж да й лепнат, та да е по-атрактивна. И без да подозират колко сполучлив продукт ще се получи от тази едрогърда добруджанка, създадоха певицата на 2007-а година.

Малко ретроспекция в снимки ще ви припомни началната визия на Преслава, когато изпя песента „Тази нощ безумна" .

Постепенно Преслава придоби кестеняв цвят, лепна сини лещи и ние очаквахме на следващия етап да стане блондинка. Но се осъзна и не изгори косата си с перхидрол. Явно целта на фризьорската намеса е била заради една фотосесия с пендарите на баба. 

Когато се снима с фенове, Преслава е почти незабележима сред тълпата. Тя преди всичко е обикновено момиче и винаги е държала на този имидж. 

Някой някъде беше написал: "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи"... Ние се разграничаваме от този надпис! Просто сме го чели някъде...

Постоянно променяща се и различна, Преслава даде заявка за кандидатурата си за "Певица на годината" още през 2006 с хита си  "Дяволско желание"

После обра всички фолк награди и се превърна във фатална жена... 

Даже и в реклама се снима, не веднъж, а цели два пъти .

И с толкова много успехи зад гърба си, как да не станеш бизнесдама - нали е модерно!

Пайнерката така се захласна по този имидж, че очила сложи. Е, не бяха с диоптър, но е важен стайлингът.

Преслава жънеше успех след успех, но сякаш нещо не вървеше в личния й живот. И тогава се появи принцът - Петко. Който в последствие се оказа, че си е обикновен жабок, а не принц. Но все пак в този момент на добруджанската бизнесдама й отиваше един софийски бизнесмен. 

И прическата на звездата на "Пайнер се промени неимоверно - от къдрава изкусителка, до стилна и права с бретон. Но винаги с красиви и скъпи рокли.

Е почти винаги... Тази година Преслава започна турнето на "Пайнер" с необичайно къса рокля, цялата в кожени ленти и ресни, с много високи обувки и бронзов тен. А повечето критици веднага я скастрих, че прилича на травестит. 

За песните на Преслава няма какво да се коментира. Тя прави само хитове и благодарение на това успя да свали кралицата на фолка - Ивана от трона, който бе превзела за дълги години. 
Всички клипове на Преслава може да гледате с изключително качество на